4a Fira del Motor i concentracio de camions

Festival del motor, amb espectacles de drifting amb Gallo sport, , jocs  infantiles amb monitoratge, simuladors de formula1, castellers i música i disco amb Dj .


Per quart any, els dies 17 i 18 de juny, amb la gran acceptació del anys anteriors, realitzarem aquest Festival del Motor a Parets del Vallès, a Llevantpark.
Durant els dos dies, es podran visitar els stands d'empresses del sector i comerços de la població i voltants, i els camions exposats, clàssics, tunning, i decorats.
El dissabte, varies actuación de drifting per Gallo Sport. Hi hauran instal·lats simuladors de Formula1, i jocs infantils  amb monitors acreditats e instal·lacions homologades. Circuit de karts de pedals, durant el dia música i jocs a càrrec del Dj Anacleto.
Al migdia i vespre dues rues amb els camions per la població.
El diumenge en el circuit 4x4, podreu veure i/ó participar de la 14a edició del circuit Pura Vida 4x4, i al migdia al recinte de Llevantpark, actuació dels castellers els Manyacs de Parets. I també amb els jocs infantils, i repartiment de premis als participants.
Descarrega't el document d'inscripció participant
Descarrega' t el document d'inscripció comerç.


 
Comparteix aquesta noticia: